De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Advies

Cultuurmanagement
Onze interventies op het gebied van cultuur geven leidinggevenden en medewerkers grip op zaken waarvan ze dachten dat ze onveranderbaar waren. Samen met een intern team vergroten we het collectieve handelingsperspectief. We werken op drie niveaus: het individu, het team en de organisatie. Zo bouwen we vanuit de mensen aan maximaal effect op de organisatiedoelen.

Management Development
Managementdevelopmentprogramma’s gaan over de groei van individuen. Natuurlijk in een team, in een organisatie, maar het begint bij het individu. Door de ontwikkeling van de personen in een lijn te brengen met de organisatieveranderdoelen krijgt een programma relevantie en urgentie. Dat doen we altijd op basis van meten is weten: een nulmeting maakt leiderschapsstijlen inzichtelijk en garandeert gezamenlijk werken aan resultaat.

Selectieproces
Wat is de juiste persoon op de juiste plaats? Op basis van een breed scala aan assessment-instrumenten richten we samen met u een volledig proces in van eerste interne of externe uitnodiging tot aanname en doorontwikkeling. Samen met u stellen we de functie-eisen op, trainen de selectiecommissie of adviseren over de teamsamenstelling.

Talentmanagement
hoe helpt u uw mensen het meeste effect uit hun talent te halen? Talentmanagement verschuift van een organisatie-opgave naar een opgave van het talent zelf. Wij vertrekken vanuit een waarderende analyse en scherpen aan op basis van harde data. Zo ontwikkelt uw talent zich sneller en met meer effect.

Zelfsturing
Zelforganisatie, zelfleiderschap, on-organiseren, agile werken, zelfsturing. Geen organisatie ontkomt aan de nieuwste managementinzichten. Toch blijkt het lastig voor bestaande organisaties om het roer om te gooien. Hoe kunt u wél profiteren van holacratische principes zonder het kind met het badwater weg te gooien?

Gerelateerd


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton