De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Agility-scan gratis bij assessment

Binnen veel organisaties ligt de nadruk op wendbaarheid en veranderingsgerichtheid. Dit betekent dat medewerkers flexibel en veranderbereid moeten zijn om effectief de functie van morgen te kunnen vervullen. De Agility-scan van Lagerweij biedt dit inzicht én geeft de tips om wendbaarheid te ontwikkelen!

Een veranderende wereld

De wereld om ons heen verandert in een steeds sneller tempo en van de medewerkers wordt verwacht dat zij hiermee om kunnen gaan. Nieuwe technologieën en manieren van werken doen hun intrede. Op het moment dat de ene verandering is doorgevoerd, staat de volgende al klaar. Dit vraagt om wendbare werknemers die effectief om kunnen gaan met deze veranderingen. Hoe kom je erachter of de populatie binnen jouw organisatie wendbaar is?

De Agility-scan

De Agility-scan van Lagerweij geeft inzicht in het leer -en verandervermogen van de kandidaat. Deze vragenlijst vormt een ontzettend waardevolle aanvulling op ieder assessmentprogramma. Door onderscheid te maken in verschillende wendbaarheidsdimensies wordt ook direct duidelijk hoe de kandidaat wendbaarheid in kan zetten om ook morgen nog effectief in het werk te staan!

Gratis Agility-scan

Als je in Juli of Augustus een assessment aanvraagt, krijg je hier gratis een Agility-scan bij!

Wil je meer weten? Lees dan hier verder over onze Agility-scan of over alle soorten assessments die wij aanbieden.

Terug naar overzicht


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton