De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Flexibiliteit en regelruimte

Doordat Lagerweij werkt met een zelfsturend team van betrokken collega’s is jouw flexibiliteit en autonomie geborgd. Niet alleen wat betreft je werk-privébalans, maar ook in jouw eigen werk. Wij werken niet met functioneringsgesprekken, maar met ambitiegesprekken. Jij neemt de eigen regie over jouw loopbaan, wat je wilt bereiken en hoe jij dat wilt bereiken. Hieronder een aantal testimonials van collega’s en hun drang naar flexibiliteit en autonomie.

“Twee jaar geleden ben ik samen met twee anderen mijn eigen bedrijf genaamd HappyHolics begonnen. In diezelfde periode ben ik in dienst getreden bij Lagerweij. Het combineren van een eigen bedrijf met een vaste baan is een uitdagende combinatie. Dit werd al een stuk makkelijker doordat ik bij Lagerweij de baas ben over mijn eigen agenda. Ik kan werken waar en wanneer het nodig is. Er is veel ruimte voor flexibiliteit waardoor ik mijn dagen zo kan indelen dat voor beiden ruimte is!”

Jasper Dijkman, adviseur

“Eén van de belangrijkste dingen die ik zoek in een werkgever is vrijheid. Zelf mijn tijd in kunnen delen, flexibel mijn dagen invullen en mijn eigen aanpak bedenken. Kortweg; het hoe, wat en wanneer zelf bepalen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het werk kunnen afstemmen op mijn privé-leven. Gelukkig krijg ik bij Lagerweij deze vrijheid. Als mijn zoon naar basketbaltraining gebracht moet worden dan staat het mij helemaal vrij om dit mogelijk te maken. En ik merk dat ik deze vrijheid toch wel heel prettig vind.”

                                                                Tallien Rintjema, senior adviseur

“Na mijn korte periode als stagiair ben ik bij Lagerweij begonnen als projectmanager. In deze periode besloot ik om verder te studeren voor mijn tweede Mastergraad. Ik kreeg toen de optie aangeboden om mijn uren aan te passen, zodat ik genoeg tijd had om te studeren. Daarna ben ik als adviseur begonnen. Er werd flexibel omgegaan met mijn andere parttime-baan als therapeut. Het eigenaarschap over mijn agenda en mijn afspraken die ik flexibel kan inplannen zijn hier enorm helpend bij. Wat ik destijds zo gewaardeerd heb, is dat er naar mij werd geluisterd en actief werd meegedacht over het organiseren van mijn wensen.”

Derk-Jan Drost, adviseur

Wil jij op deze manier werken? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

 


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton