De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Gratis webworkshop Leidinggeven aan wendbaarheid

Wat een weken beleven we! Veel leidinggevenden ervaren in een pressure cooker hoe zij omgaan met het verdelen van beslisbevoegdheid. Nu we letterlijk de ruimte moeten geven, hoe bepaal je dan de kaders? En overleg je over de juiste zaken?

Lagerweij organiseert samen met de Output Academy een webworkshop voor u en uw collega’s met úw casuïstiek. Vanwege deze tijden vol aanpassing bieden we deze tot 6 april kosteloos aan.

Wat gaan we doen?

In anderhalf uur nemen we u mee aan de hand van 3 vragen voor leiders:
Wat is je visie?
Wat wil je bereiken? Hoe groot of klein ook het vraagstuk, het doel moet altijd raken aan de purpose van de organisatie.
Welk gedrag beloon je?
Om dat doel te bereiken moet je goed weten welk gedrag je verwacht.
Hoe verdeel je verantwoordelijkheden?
Tot slot moet duidelijk zijn dat je als leidinggevende niet over de oplossing gaat. Je definieert het probleem, het doel en de criteria en de volger zorgt voor een passende oplossing.

Wie zijn uw trainers?

Han Looten, partner van de Output Academy, en auteur van het boek Leidinggeven zonder cijfers. Han werkt al met deze beproefde methode voor het Gesprek met Het Mens Effect sinds de jaren ‘80.
Daarnaast neemt Han één van de Outputmasters mee die organisaties als de uwe begeleiden in leiderschapsprogramma’s rond wendbaarheid, zelfsturing en leiderschapsgesprekken.

Nu boeken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

We doen ons best om aan alle aanvragen te voldoen, maar kunnen dit helaas niet garanderen in verband met – ook bij ons – hectische tijden en beperkte personeelsbezetting. Wij vragen uw begrip hiervoor.


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton