De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Het Lagerweij team

Het Mens Effect zetten wij natuurlijk niet alleen centraal in de benadering van onze klanten. Ook binnen het Lagerweij team neemt de Mens een prominente rol in. In ons team werk je samen met een groep gedreven, proactieve, enthousiaste collega’s die zelf de regie nemen om het beste voor onze klanten te kunnen betekenen.

Een professionele houding richting onze klanten en de inhoud, want wij nemen ons werk zeer serieus. En richting de collega’s een informele houding waarbij bewust tijd wordt vrijgemaakt voor verschillende borrels, activiteiten en gezelligheid. Want Het Mens Effect staat natuurlijk centraal!

Het jaarlijkse Lagerweij festival

De Bijlmerbajes, Kröller Müller of de Amsterdamse grachten. Waar zijn we niet geweest? Elk jaar organiseren enkele collega’s het Lagerweij-festival waarin inspiratie en gezelligheid, hand in hand gaan. Samen met interne en externe sprekers verdiepen wij ons twee dagen lang op thema’s als diversiteit, agility en identiteit. Leren en kennis delen, maar ook met name om Het Mens Effect binnen Lagerweij verder te versterken!

Borrels en gezelligheid

Successen vieren, de opening van een nieuwe vestiging of het leren kennen van elkaars partners. Er is bij Lagerweij altijd wel een reden voor feest. In de waan van de dag is het gemakkelijk om voorbij te gaan aan de belangrijke momenten, maar niet bij Lagerweij. Zo hebben wij samen met onze klanten de verhuizing naar het nieuwe pand in Utrecht gevierd. Maar ook samen met onze dierbaren het uiterste uit onszelf gehaald in een Drakenbootrace in Oudewater. Want vieren doe je niet alleen.

En nog véél meer!

Daarnaast zijn er nog tal van voorbeelden op te noemen waaruit het Mens Effect blijkt binnen Lagerweij. Van het jaarlijkse kerstdiner, diversiteitsfestival tot aan het buikspierkwartiertje. Wil jij ook deel uitmaken van ons geweldige team? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

 


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton