De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Jouw ontwikkeling

Bij Lagerweij staat jouw ontwikkeling centraal. Je krijgt veel vrijheid om je eigen rol in te vullen en jezelf te ontwikkelen op die vlakken waar jij verder in wil groeien. Wat betekent dit voor jou? Je kunt beurzen, masterclasses en congressen bezoeken. Maar ook het volgen van masteropleidingen, cursussen en overige opleidingen behoort tot de mogelijkheden. Ook in het dagelijkse werkende leven ligt de nadruk op jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven in leren door simpelweg te doen. Hieronder een aantal testimonials van onze collega’s en hun ontwikkeltraject.

“Ik ben dagelijks bezig met de ontwikkeling van mensen in hun werk en ik vind het belangrijk ook bezig te zijn met mijn eigen ontwikkeling. Zo ben ik begonnen met de master Arbeids- en Organisatiepsychologie om mij als psycholoog nog verder te ontwikkelen en meer waarde toe te voegen aan de organisatie én aan onze klanten. In mijn ambitiegesprek heb ik deze behoefte uitgesproken en van Lagerweij de ruimte gekregen om mijzelf op deze manier te ontplooien.”

Carien de Monchy , adviseur

“Met veel plezier en betrokkenheid coach ik professionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ontwikkeling en professioneel handelen staan daarmee centraal in mijn werk als psycholoog. Dat ik vanuit Lagerweij de leergang Positieve Psychologie heb kunnen volgen draagt niet alleen bij aan mijn eigen professionele ontwikkeling, maar indirect ook aan die van mijn coachees. Een win-win situatie.”

Jule Bruinsma, adviseur 

 

“Tijdens mijn ambitiegesprek heb ik de wens uitgesproken om mij verder te verdiepen in de HRM-kant van onze interne organisatie. Lagerweij groeit en ik vind het dan ook van belang dat de adviserende en ondersteunende rol hierin mee groeit. De opleiding die ik hiervoor heb gevolgd zorgt dat ik nog effectiever en met meer kennis mijn werk kan doen. Mooi voor de organisatie, maar natuurlijk ook voor mijzelf!”

Ellen ten Brundel, management support | HRM | Finance

Wil jij op deze manier werken? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton