De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Welkom Carien & Floris Jan!

Carien de Monchy en Floris Jan Masmeijer nemen per 23 maart 2020 de dagelijkse leiding over van algemeen directeur Paul Hoogstraten en commercieel directeur Jitze Reeder. Paul Kop en Paul Hoogstraten blijven als eigenaren en respectievelijk executive psycholoog en principal consultant actief voor Lagerweij, Heemstra en de Output Academy, Jitze Reeder als Marketing Director van de drie labels.

De nieuwe leiders over hun nieuwe rol

Carien: “Na vijf jaar Lagerweij kan ik wel zeggen dat de organisatie mij past als een jas. Nu heb ik de mogelijkheid om samen met Floris Jan en Jitze de randvoorwaarden te scheppen, zodat we Lagerweij, Heemstra en de Output Academy naar een hoger plan kunnen tillen. Ik verheug mij op mijn nieuwe rol en kijk er naar uit om de Mens Effect beweging verder op gang te brengen”.

Floris Jan: “Ik heb ontzettend veel zin in mijn rol bij Lagerweij, Heemstra en de Output Academy. Gedurende mijn hele loopbaan staan ondernemen, business psychologie en innovatie centraal. Precies vanuit deze combinatie wil ik samen met Carien en Jitze gaan bijdragen om de organisaties verder te professionaliseren en te laten groeien”

Jitze: “Ook ik kijk erg uit naar de volgende fase bij Lagerweij, Heemstra en de Output Academy. Met de komst van Carien en Floris Jan, kan ik me meer richten op marketing, verder bouwen aan het bereik van onze drie labels en onze marktpositie verstevigen.”

Lagerweij, Heemstra & de Output Academy

Vanuit de drie labels leveren wij een bijdrage aan het optimaal verbinden van de doelen van organisaties en de kwaliteiten en talenten van mensen. Dit doen met behulp van performance management, talentontwikkeling, cultuurverandering en selectievraagstukken.

Gratis e-coachings

Welke organisatie-uitdaging ook, de unieke mens levert de toegevoegde waarde dankzij zijn unieke mix van overtuigingen, drijfveren en talenten. Dat noemt Lagerweij Het Mens Effect. En om de mens juist nu te koesteren, bieden we tot 6 april gratis e-coachings aan, en meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton