De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Masterclass identiteit en inclusief selecteren

Aankomende donderdag 14 maart, tijdens de Dag van de 1000 Voorbeelden, geeft Jitze een masterclass over de ontwikkeling van identiteit van mensen en organisaties op het 1000-Voorbeelden-Festival. De hele dag kunnen deelnemers in de Malietoren in Den Haag kennis maken met werkzoekenden met een arbeidsbeperking, zijn er lezingen, workshops van ervaringsdeskundigen en worden werkgevers en kandidaten in het zonnetje gezet. Een feestelijke dag om de voortgang Banenafspraak te vieren.

In de masterclass van Jitze – 13:00 uur, hoofdpodium – gaat hij in op Het Mens Effect, #identiteit en inclusief selecteren. Het Mens Effect, of hoe je talenten maximaal inzet op de doelen van de organisatie, gaat voorbij aan wat men niet kan en focust op wat mensen wel in huis hebben. Vanuit de positieve psychologie kijken we naar de kracht van mensen. Het begrip identiteit leent zich daar uitstekend voor. We zijn namelijk geneigd mensen naar 1 aspect en mensen dan in een groep in te delen. Als we breder leren kijken dan dat ene aspect, zien we de rijkdom en wat we gemeen hebben. Tot slot vertelt hij wat er dan nodig is om op die manier mensen te selecteren en te ontwikkelen.

 

Wilt u hier meer over weten?

Meld je dan aan voor het festival in de Malietoren in Den Haag.

Aanmelden

Of stuur een e-mail naar jitze.reeder@lagerweij.nl.

Terug naar overzicht


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton