De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Selectie is allang niet meer een goed gesprek, een assessment en het opstellen van arbeidsvoorwaarden. Selectie vraagt om een zorgvuldig proces waarin objectiviteit en de strategische doelen van de organisatie centraal staan. Hier vindt u de modules waarmee wij uw proces kunnen versterken!

Deepdive selectie

Wat zijn de doelen van uw organisatie? Welke talenten heeft u nodig om deze te realiseren? We kijken verder dan alleen de harde criteria van een functie. Ook de beoogde organisatiecultuur en de fit tussen de persoon en de organisatie nemen we hierin mee. In een Deepdive van twee uur vertalen we wat u nodig heeft naar basis ingrediënten van uw talentprofiel.

Workshop Divers selecteren

Hoe krijgt u divers talent binnen? Door vooroordelen buiten de deur te houden. Wij hebben namelijk allemaal last van zogenaamde biases die ons, als we selecteren, afhouden van een beslissing op inhoudelijke gronden. In deze workshop van een dagdeel geven we de mensen die selecteren inzicht in hun eigen baises en reiken we instrumenten aan voor een zo objectief mogelijk proces.

Selectie-assessment

Een onmisbaar instrument in selectieprocedures is natuurlijk het assessment. Het geeft u objectieve inzichten om uw beslissingen op te baseren. Om succes zo goed mogelijk te voorspellen is het belangrijk om verschillende methoden en instrumenten te combineren. Wij testen daarom ook altijd de persoonlijkheid en het werk- en denkniveau. Om naast gedragsvoorkeuren ook inzicht te krijgen in daadwerkelijk gedrag vullen we dit aan met een rollenspel. Ter afronding ontvangt u een concreet advies en handvatten voor nog meer werksucces.

Lees verder Of meld je nu direct aan voor een Selectie-assessment en ontvang een gratis Agility-scan!

Agility-scan

Omdat selectie geen momentopname is en een functie van vandaag morgen anders kan zijn wordt wendbaarheid van uw kandidaten steeds belangrijker. Met een Agility-scan brengen we in kaart hoe groot de leerbaarheid en het aanpassingsvermogen is.

Workshop Competenties

Kerncompetenties. Ze zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Als u denkt aan wat de organisatie nodig heeft, de afdeling kan gebruiken en wat wordt gevraagd voor zelfsturing en het versterken van de samenwerking, zit u er zo al aan tien. Hoe brengt u dit nu terug naar een behapbaar aantal dat focus geeft aan uw selectieproces? In deze workshop bepalen we samen wat nu écht de kern is en werken deze uit tot resultaatgebieden en gedragsvoorbeelden.

Leiderschap-in-1-dag

Speciaal voor het selecteren van sleutelfiguren in uw organisatie ontwikkelden we het leiderschap-in-1- dag assessment. Of het nou tijdens de jaarlijkse toespraak of het functioneringsgesprek is, op sommige momenten gedurende het jaar moet de leider er gewoon staan. Het assessment identificeert de leiderschapskwaliteiten, gemeten tijdens die meest bepalende moment gedurende het jaar. Zo wordt inzicht gegeven in de sterke eigenschappen, drijfveren en ontwikkelpunten. Tijdens het assessment worden concrete handvatten geboden die de kandidaat in staat stellen om op deze bepalende momenten te pieken.

Heeft u een vraag of wilt u reageren?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton