De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

 

25.000m² leegstand
& het effect van vrijheid

In deze dynamische tijd vormt de mens weer de kern van succesvolle organisaties.
Welke uitdaging ook, ICT-systemen, processen en structuren zijn slechts randvoorwaarden.
De mens levert de toegevoegde waarde, dankzij zijn unieke mix van overtuigingen, drijfveren en talenten. Want welke organisatie-uitdaging ook, een unieke menselijke eigenschap maakt het verschil. Dat noemen wij Het Mens Effect.

Meer weten? Lees de whitepaper Het Mens Effect of bel 0348 48 49 50.

45 heritage applicaties
& het effect van eigenzinnigheid

De hele mens

De mens creëert: brengt voort, voegt waarde toe, ziet nieuwe mogelijkheden, legt nieuwe verbanden. De hele mens. Met al zijn competenties, persoonlijkheid en ambitie. Maar ook met zijn uitdagingen, valkuilen en ontwikkeldoelen. De hele mens kunnen inzetten, daar zetten wij op in. De mens die werk doet dat overeenkomt met wie zij of hij wil zijn. Verbinding maakt die niet alleen gebaseerd is op het functionele, maar ook op drijfveren en waarden. In privé, werk en alles wat daartussen zit. Voor geluk, groei en zingeving. Die hele mens zien, dat is de eerste stap naar maximaal mens effect.

Aantoonbaar effect

Wij geloven in harde data. Juist als het gaat om zachte krachten. Wetenschappelijke studies en onze dagelijkse praktijk laten zien dat je een klik, chemie of teamsucces heel precies kunt voorspellen. Neem dus niet een verandermanager aan met een behoudende persoonlijkheid. Stel niet een team samen van mensen met verschillende mentale modellen. En weet hoe de cultuur de innovatiekracht voorspelt. Onze big people data van de afgelopen 25 jaar geven u een valide benchmark van uw branche of van een specifieke functie. Zo stuurt u op maximaal effect van uw mensen.

40 belangen, 1 tafel
& het effect van zelfvertrouwen

Whitepaper Het Mens Effect

 Voor elke organisatie-uitdaging staat een mens. Uiteindelijk moet deze zijn unieke combinatie van competenties, eigenschappen en ervaring aanwenden om tot de oplossing te komen. Op elk niveau en elke dag. We kunnen alles digitaliseren en automatiseren, behalve dat unieke dat de mens brengt. Die onnavolgbare verworvenheid om verbanden te leggen, een droom na te jagen, zijn hart te volgen. Het creëren wat er eerder niet was. Een impact op de wereld. Dat noemen wij Het Mens Effect.

 

Verder lezen?
Download dan nu de whitepaper!

mockup-brochure

© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton