De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Masterclasses

Wij zijn bevlogen specialisten die graag onze kennis over Het Mens Effect met u delen. Zo geven wij regelmatig lezingen en masterclasses over identity leadership, personal branding, executive psychology en cultuurmanagement. Van een interactieve sessie tot een college van een uur, bel voor wat bij u past met Sandra Vergunst op 06-34684647.

Identity leadership: gooi jezelf in de strijd

Leiders van nu ontwikkelen de identiteit van de groep waar ze leiding aan geven. In die identiteit zit de betekenis van de organisatie voor iedereen die er werkt en maakt de toegevoegde waarde duidelijk voor iedereen daarbuiten zichtbaar. Een complex samenspel van de ambitie, gedeelde waarden en voorbeeldgedrag. Van de theorie van identiteitsvorming stappen we over naar het canvas dat je stapsgewijs helpt de identiteit te ontwikkelen en te besturen.

Jitze Reeder

 

De rijkdom van de psychologie

In alle haarvaten van de samenleving zit psychologie. De psychologie levert inzichten in het gedrag van mensen. Wetenschappelijk gefundeerd. Sportpsychologie probeert grenzen op te zoeken en te verleggen. En de arbeids- en organisatie psychologie kijkt naar het effect dat mensen hebben op de doelen van de organisatie.  In zekere zin is de psycholoog hoeder van gedrag én de gids, de wegwijzer.

Paul Kop

 

De cultuur van gisteren

Niets is fascinerender dan cultuur. Je ziet het niet, maar het is allesbepalend. Soms denken mensen dat een bedrijfscultuur de optelsom is van de persoonlijkheden van medewerkers en leidinggevenden. Dat klopt niet. De cultuur van vandaag is vooral gevormd door de cultuur van gisteren. Cultuur heeft de neiging zichzelf in stand te houden. Hoe kun je dan toch je bedrijfscultuur beïnvloeden? En wat kun je allemaal bereiken als collectief gedrag kunt beïnvloeden? Ontdek het…

Paul Hoogstraten

 

Jouw personal brand

Hoe zorg je dat je op waarde wordt geschat? Wat maakt dat mensen in één oogopslag merken wat jouw toegevoegde waarde is? Datgene dat je ‘van nature makkelijk afgaat’ is vaak je kernkwaliteit. Gezien worden in je kracht begint ermee jezelf te waarderen om wie jij bent, zonder daar onnodig bescheiden over te doen.

Annemarie Gils

 

Gezond werken: wat is jouw balans?

Gezond werken is werk waarbij aanspraak gemaakt wordt op je talenten en je voorkeuren. Waar je voldoende uitgedaagd wordt en de mogelijkheden hebt om je te ontwikkelen. Gezond werken is ook ontspannen werken en balans houden. Dan gaat het om steeds wat bijsturen of corrigeren, het is vaak geen stabiel evenwicht. Persoonlijk leiderschap staat steeds meer centraal. Maar waar stuur je op bij? Wat kun je anders inrichten? Waar zitten je mogelijkheden?

Maud van Aalderen

Gerelateerd


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton