De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Partners

QUIST Leading Humans
QUIST brengt functie en mens bij elkaar en zorgt zo voor de beste leiders in de top van organisaties. Het collectief is gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van topmanagers bij hun loopbaanontwikkeling. Executive psycholoog Paul Kop is één van de aan Quist verbonden coaches. QUIST heeft zich de afgelopen jaren ook toegelegd op Board Evaluation. Voor het onderzoek naar het functioneren van Raden van Toezicht, Raden van Commissarissen en Raden van Bestuur is Lagerweij de partner van QUIST op het gebied van diagnostiek en rapportage.

 


Hogeschool Leiden

Drs. Paul Kop is partner van Lagerweij en is als lector Talentmanagement jarenlang verbonden geweest aan de Hogeschool Leiden. Lees hier zijn lectorale
rede. Paul Kop adviseert grote Nederlandse (overheids-)organisaties op het gebied van talentmanagement, management development en strategisch personeelsbeleid.

hogeschool-leiden

 

 

 


Output Academy

De Output Academy – en haar voorganger, de Filip Vandendriessche Academy – ondersteunt organisaties, teams en managers bij het sturen op output. Niet het ‘hoe’, maar het ‘waarom’ staat in deze managementstijl centraal. Outputmanagement vergroot de doelgerichtheid van transitieprocessen. Als Lagerweij organisaties in deze veranderingen begeleidt stellen we met deze methodiek concreet vast of een organisatieverandering succesvol is geweest. Wat betekent de verandering bijvoorbeeld voor wat een manager en een medewerker moeten bereiken? Samen met onze opdrachtgevers en de Output Academy verbinden we de (harde) doelen van de veranderingen aan de kwaliteiten van mensen en teams.

output-academy

 

 


Speechless

Met Speechless werken wij al jaren samen op het gebied van Personal Branding. We vinden elkaar in de sterke-punten benadering: weten wat je bijzonder maakt en dat uiten en uitstralen in alles wat je doet en bezit. We zijn ervan overtuigd dat geloofwaardig het ‘verschil maken’ voortkomt uit de harmonie tussen innerlijke drijfveren en kwaliteiten en uiterlijke presentatie. Lagerweij is gespecialiseerd in het identificeren van persoonlijke drijfveren en kwaliteiten. Speechless is expert in het vertalen van die essentie naar een onderscheidende, oorspronkelijke expressie in woord en gebaar. Samen maken we werk van persoonlijke merken: we helpen je ontdekken wat je uniek maakt en begeleiden je bij de vormgeving (belichaming, beleving) van je personal brand.

speechless

 


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton