De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Wendbaarheid: programma's voor leiders, volgers en organisaties

Waar doe je het voor? Dat moet je vóelen
Bent u ook zo verrast door uw collega’s? Hoe gemakkelijk zij zich aanpassen aan thuiswerken, online vergaderen en alle andere zaken die deze tijden van ons vragen? Of is er nog wat te wensen?

Hoe lang of kort deze situatie ook gaat duren: u weet dat er beweging nodig is in uw organisatie. Meer wendbaarheid om doelen waar te maken. Om nieuwe resultaten te boeken. Om in te spelen op nieuwe wensen en eisen van klanten en medewerkers. Als u daarover nadenkt, nemen we graag de tijd om met u mee te denken.

Dit zijn onze programma’s

Individu & selectie
Dit programma stelt u samen met een keuze uit onze assessments, naar wens gecombineerd met individuele trainingen. Wij werken niet met stereotyperingen zoals kleuren, maar met genuanceerde vragenlijsten en interviews die recht doen aan uw unieke organisatie en de verschillen tussen mensen.

Team & leiderschap
In dit programma leren leiders een gemeenschappelijke identiteit te creëren en het gezamenlijke doel uit te dragen. Met trainingen, visievorming en coaching op basis van persoonlijke kwaliteiten ontwikkelen mensen hun identity leadership. De kracht die uitgaat van dit voorbeeldgedrag is eindeloos.

Organisatie & cultuur
Elke organisatiecultuur bestaat uit ongeschreven normen en waarden waar iedereen zich aan houdt, maar waar niemand zich bewust van is. In dit programma versterkt u de gezamenlijke identiteit. Wat betekenen wij met elkaar? Vanuit dat DNA doen we interventies op cultuur, trots en samenwerken.

En die bouwen we als volgt op

Ambitie – bepaal waar u heen wilt
Wendbare organisaties zijn flexibel op organisatorisch, team- en individueel niveau. Ze ademen aanpassingsvermogen en leerbaarheid. Ze geven de ruimte aan wendbare medewerkers, voldoen aan nieuwe klantwensen en blijven concurrerend. Wat zijn uw strategische doelen? En wat is het gewenste gedrag dat daarbij past?

Analyse – weet waar u staat
Wendbare organisaties weten waar ze staan en bewegen van daaruit de juiste kant op. Dat begint bij de voeten: het individu. Het individu dat graag nieuwe dingen leert en wendbaarheid belichaamt. Vervolgens bij leidinggevenden die ruimte geven aan hun team. En bij een organisatiecultuur die lef en agility omarmt.

Ontwikkeling & borging – en nu doen
In deze stap staat de ontwikkeling centraal, op individueel, team- en organisatieniveau. Hierbij is begeleiding onmisbaar, omdat ‘de verandering’ anders een te algemeen karakter kan krijgen. Door op drie niveaus te schaken bereik je het maximale menseffect. De organisatie, dat zijn wij!

Heeft u een vraag of wilt u reageren?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Klim omhoog op die piramide met een ambitiegesprek


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton