De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Dit is uw eerste stap naar wendbaarheid

En dat is goed nieuws. Want u weet dat er beweging nodig is in uw organisatie. Meer wendbaarheid om doelen waar te maken. Om nieuwe resultaten te boeken. Om in te spelen op de wensen van uw klanten én uw medewerkers. Dit zijn de volgende stappen naar een wendbare organisatie:

1. Ambitie – bepaal waar u heen wilt

Wendbare organisaties zijn flexibel op organisatorisch, team- en individueel niveau. Ze ademen aanpassingsvermogen en leerbaarheid. Ze geven de ruimte aan wendbare medewerkers, voldoen aan nieuwe klantwensen en blijven concurrerend. Wat zijn uw strategische doelen? En wat is het gewenste gedrag dat daarbij past?

2. Analyse – weet waar u staat

Wendbare organisaties weten waar ze staan en bewegen van daaruit de juiste kant op. Dat begint bij de voeten: het individu. Het individu dat graag nieuwe dingen leert en wendbaarheid belichaamt. Vervolgens bij leidinggevenden die ruimte geven aan hun team. En bij een organisatiecultuur die lef en agility omarmt.

3. Ontwikkeling & borging – en nu doen

In deze stap staat de ontwikkeling centraal, op individueel, team- en organisatieniveau. Hierbij is begeleiding onmisbaar, omdat ‘de verandering’ anders een te algemeen karakter kan krijgen. Door op drie niveaus te schaken bereik je het maximale menseffect. De organisatie, dat zijn wij!

Heeft u een vraag of wilt u reageren?


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton