De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Werken bij Lagerweij

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn altijd op zoek naar mensen met effect. Wil jij werken in een dynamische organisatie met vooraanstaande klanten, uitdagende organisatievraagstukken en vakkundige collega’s?

Kijk dan snel of jouw vacature er tussen staat!

 

Onboarding

Iedere nieuwe collega wordt bij Lagerweij met open armen ontvangen. De eerste periode zal een ervaren collega jou begeleiden in de wereld van Lagerweij, zodat jij voor alle vragen, opmerkingen en onduidelijkheden een vast aanspreekpunt hebt. Daarnaast staat ons volledige team natuurlijk klaar om jou te ondersteunen waar nodig. Als medior/senior adviseur krijg je een aantal klanten die reeds verbonden zijn aan Lagerweij, zodat jij direct aan de slag kunt met jouw beginnende klantenbestand. Ook ontvangt iedereen een eigen laptop en mobiele telefoon om vanaf dag één optimaal bereikbaar te zijn voor al jouw nieuwe collega’s en klanten.

Jouw ontwikkeling

Bij Lagerweij staat jouw ontwikkeling centraal! Je krijgt veel vrijheid om je eigen rol in te vullen en jezelf te ontwikkelen op die vlakken waar jij verder in wilt groeien. Wat betekent dit voor jou? Je kunt beurzen, masterclasses en congressen bezoeken. Maar ook het volgen van masteropleidingen, cursussen en overige opleidingen behoren tot de mogelijkheden. Lees hier verder..

Flexibiliteit en regelruimte

Doordat Lagerweij werkt met een zelfsturend team van betrokken collega’s kan jouw flexibiliteit en autonomie geborgd blijven. Niet alleen wat betreft je werk-privé balans, maar ook in jouw eigen werk. Wij werken niet met functioneringsgesprekken, maar met ambitiegesprekken. Jij neemt de eigen regie over jouw loopbaan, wat je wilt bereiken en hoe jij dat wilt bereiken. Lees hier verder..

Écht effect creëren

Bij Lagerweij geloven wij dat de unieke combinatie van competenties, eigenschappen en ervaring het verschil maakt binnen organisaties. Op elk niveau en elke dag. We kunnen alles digitaliseren en automatiseren, behalve dat unieke dat de mens brengt. En om het menselijke kapitaal van organisaties zo optimaal mogelijk te benutten, berust Lagerweij haar aanpak op drie pijlers. Zo kunnen wij écht effect creëren. Lees hier verder..

Het Lagerweij team

Het Mens Effect zetten wij natuurlijk niet alleen centraal in de benadering richting onze klanten. Ook binnen het Lagerweij team neemt de Mens een prominente rol in. Een professionele houding richting onze klanten en de inhoud, want wij nemen ons werk zeer serieus. En richting de collega’s een informele houding waarbij bewust tijd wordt vrijgemaakt voor verschillende borrels, activiteiten en gezelligheid. Want het Mens Effect staat natuurlijk centraal! Lees hier verder..

 


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton