De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Het selectie assessment

Kan deze persoon excelleren in de functie? Welke mensen brengen mijn strategische doelen dichterbij?

Of u nu intern of extern werft, u kunt zich eigenlijk geen vergissing veroorloven. U wilt zekerheid over de sleutelfuncties in uw organisatie. Gedrag en persoonlijkheid worden daarin belangrijker dan cijfers en CV. Het selectie assessment ondersteunt uw beslissing en voorspelt het functioneren van morgen. Verder lezen..

Voor elke functie, sector en vraag!

Voor iedere functie en sector hebben wij een selectie-assessment op maat. Bijvoorbeeld voor de zorg, overheid of zakelijke dienstverlening. Met onze uitgebreide ervaring op het assessen van advies-, operationele- of leidinggevende functies krijgt u een betrouwbaar geschiktheid-advies, wat u ook kunt gebruiken als input voor een management development traject. Op zoek naar een selectie assessment in welke vorm of maat dan ook? Neem contact op met een van onze adviseurs. 

Selectie assessment vanuit de Positieve Psychologie

Lagerweij hanteert bij ieder assessment de principes van de Positieve Psychologie. Niet blind staren op wat niet goed is, maar kijken hoe de kwaliteiten van de mens weer centraal gesteld kunnen worden! Wij spreken daarom ook liever over een talentenanalyse dan over het selectie assessment, binnen zorg, overheid of zakelijke dienstverlening. Op deze manier werk je aan de best haalbare versie van elk individu, elk team en uiteindelijk van iedere organisatie. Dit noemen wij: Het Mens Effect. 

Binnen handbereik

Wij nemen onze selectie assessments af op onze vestigingen in Utrecht, Den Haag, Zwolle en Den Bosch. Vanuit iedere regio binnen Nederland is een selectie-assessment van Lagerweij dus binnen handbereik!

Meer weten?

Neem dan contact met ons op telefoonnummer 0348 48 49 50.


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton