De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Download nu onze whitepaper 'Identiteit'

Dank je voor je interesse in onze whitepaper! Want of het nu gaat om zelfsturing, diversiteit of wendbaarheid, het ontwikkelen van de identiteit van mensen en organisaties staat centraal.

Vanuit verschillende invalshoeken wordt identiteit in deze whitepaper benaderd. Met de nieuwste inzichten vanuit de wetenschap en praktijkvoorbeelden vanuit relaties uit ons netwerk. Zo krijgt u behalve meer achtergrondkennis ook concrete handvatten om dit toe te passen in uw organisatie.

Meer weten? Vul dan hieronder uw naam en mailadres in en we sturen u de download-link voor het bestand direct toe!

In de whitepaper ‘Identiteit’ vertellen wetenschappers, adviseurs en ervaringsdeskundigen hoe je als leider je organisatie of team een identiteit geeft. Download nu de whitepaper en geef jouw team of organisatie ook een gezamenlijke ambitie, gedeelde waarden, zingeving en purpose. Kortom: een reden om bij elkaar te zijn!

Van wat en hoe naar een inspirerend waarom

Wat delen we nog met onze collega’s? Vandaag de dag is verre van vanzelfsprekend dat we dezelfde werkplek, dezelfde werktijden, dezelfde contractvormen, dezelfde leidinggevende of dezelfde taken en verantwoordelijkheden delen. Een gedeelde identiteit is wat mensen desondanks bindt. Het zorgt voor wederzijds vertrouwen en cohesie binnen een groep.

Ook bij vormen van zelfsturing is een sterke groepsidentiteit de kern. Immers, als we onze mensen niet meer vertellen wat en hoe ze iets moeten doen, dan kunnen we ze alleen nog binden door ze een inspirerend en visionair waarom te bieden.

Veranderend leiderschap

Deze switch in denken vraagt iets van leidinggevenden. Het hebben van een leidinggevende functie an sich is niet meer voldoende; het is steeds belangrijker door je persoonlijkheid je mensen te verbinden aan een gezamenlijke ambitie. Het vraagt dat je je eigen identiteit inzet om de identiteit van de groep te vormen.

‘De identiteit van de leider vormt de groep”

 

Wat brengt deze whitepaper?

In deze whitepaper zoomen we in op wat identiteit is, hoe een identiteit ontstaat, waarom ambitie verdient omhelsd te worden en hoe waardes leiders en volgers verbinden. Ook leren we je de vijf spelregels voor identiteitsleiderschap en larderen het geheel met inspirerende praktijkverhalen.

Over Lagerweij

Lagerweij is het HR-adviesbureau voor maximaal mens effect op uw organisatiedoelen. Wij verzorgen al meer dan 20 jaar assessments, coaching, training en advies voor organisaties die vertrouwen op hun menselijk kapitaal. Samen met u ontwikkelen onze specialisten programma’s voor duurzame effectiviteit, doelgericht leiderschap en nieuwe vormen van samenwerking. Altijd op basis van harde data en een waarderende benadering. Samen met ons netwerk werken we zo aan een beter werkend Nederland en België, vanuit Utrecht, Zwolle en Den Bosch.


© 2016 Lagerweij. Alle rechten voorbehouden. NIP-geregistreerd | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact | Ontwerp: koeweidenpostma| Realisatie: Webton